Pediatrie

Pediatrie1
Alegerea medicului pediatru este un pas important in cresterea si dezvoltatea copilului tau. O mamica poate apela la serviciile unui medic pediatru de cel putin 11 ori in primul an de viata al copilului, pediatrul avand un rol bine determinat in alcatuirea planului terapeutic al micutului pacient.

 

Pediatrul este cel care te poate indruma cel mai bine pentru a asigura copilului tau o alimentatie sanatoasa si echilibrata. O alimentatie sanatoasa ajuta la o dezvoltare armonioasa a copilului. Medicul pediatru este aliatul tau si te poate sfatui cel mai bine cand te confrunti cu probleme legate de alaptare, diversificare sau alcatuirea unui regim alimentar potrivit copilul tau.

 

Si pentru ca stim ca iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau,Klinica Doamna Ghica iti pune la dispozitie medici pediatri, pentru care sanatatea si fericirea copilului tau conteaza!

 

 

Pediatria este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor nou-nascuţilor copiilor si adolescentilor, metodele de abordare si de tratament fiind diferite de cele ale adultilor.

Echipa de medici pediatrii din Klinica Doamna Ghica ofera expertiza in:
»    monitorizarea dezvoltarii normale a copilului
»    utilizarea graficelor de crestere pentru o imagine de ansamblu asupra dezvoltarii si identificarii cu usurinta a perioadelor cu probleme
»    servicii preventive (profilaxie boli de nutritie, vaccinari specifice etc.)
»    recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta
»    diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute
»    monitorizarea afectiunilor corniceSPECIALITATI SI PROCEDURI MEDICALE

Consultatie de specialitate 0-3 ani
80 lei
Consultatie de specialitate peste 4 ani
80 lei
Control 0-3 ani
30 lei
Aerosoli (cu substanta)
30 lei
Injectie I.M.
10 lei
Interpretare rezultate analize
30 lei
vaccinare
30 lei
Administrare tratament perfuzabil in sala de tratmente (fara substanta)
50 lei