Ozonoterapie

Ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament bazat pe un amestec de oxigen si ozon care ofera tesutului, la nivel celular, toate conditiile necesare refacerii si revenirii la starea de normalitate. Este binecunoscut faptul ca orice tesut vatamat inseamna o slaba oxigenare, iar fara oxigen acestuia ii este greu sa se refaca.

Ozonoterapia este un tratament recomandat cu succes pentru fiecare sindrom dureros si nu genereaza alergii, intolerante sau reactii adverse. Principalele proprietati ale ozonului sunt de natura antivirala, antiinflamatorie si imunomodulatorie, de reglare sistemica a homeostaziei in organism si optimizarea functiiilor organelor si sistemelor de organe. Amestecul de oxygen si ozon stimuleaza regenerarea organic la nivel celular, eliminarea toxinelor acumulate in interiorul corpului, reducerea inflamatiilor, reglarea PH-ul si imbunatatirea circulatiei sangelui.

 

Ozonoterapia, cunoscuta sub numele popular de terapie cu ozon-oxigen, reprezinta un tratament medical alternativ din ramura medicinei complementare. Aceasta include o multime de tratamente care au la baza administrarea oxigenulului, ozonulului sau perioxidului de hidrogen prin injectare sau pe cale orala, cu scopul de a trata numeroase afectiuni.

Acestea isi gasesc amelioararea si vindecarea multumita proprietatilor ozonului care diau rolul de a distruge microorganismele.

Sauna cu ozon este o metoda simpla, placuta si eficienta de a face ozonoterapie, in timp ce va relaxati intr-o sauna. Se recomanda in programele de slabire si infrumusetare insa are si aplicatii terapetice in diferite afectiuni. Klinica Doamna Ghica va invita sa va convingeti de beneficii si sa petreceti 30 minute de relaxare si tratament in sauna cu ozon.SPECIALITATI SI PROCEDURI MEDICALE

Pansament Bactigrass 10 x 10 cm
10 lei
Pnasament Bactigras 5 x 5 cm
5 lei
Pansament Allevyn
150 lei
Autohemotransfuzie mica
150 lei
Autohemotransfuzie mare
260 lei
PRP ozonoterapie
400 lei
SAC - Tratament local ozon
100 lei
Consultatie ozonoterapie
150 lei
Sedinta standard sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic
150 lei
Pachet de 12 sedinte standard sauna cu ozon (2 sedinte gratuite)
1500 lei
Sedinta FEMINA: sauna de ozon, oxigen, acid carbonic + terapie ultrasunete. Recomandata pentru slabire, anticelulitica, recuperare dupa nastere.
200 lei
Pachet 12 SEDINTE FEMINA (2 sedinte gratuite)
2000 lei
Sedinta RELAX PLUS: sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic + terapie electrostimulare. Recomandata pentru stimularea relaxării sistemului nervos.
200 lei
Pachet 12 SEDINTE RELAX PLUS (2 sedinte gratuite)
2000 lei
Sedinta GYNIA PLUS: sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic + insuflatii vaginale cu ozon pentru micoze, chisturi, cistite.
200 lei
Pachet 12 SEDINTE GYNIA PLUS (2 sedinte gratuite)
2000 lei
Sedinta MAMMO PLUS: sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic + tratament local pentru sani pentru noduli, micoze, dermatite, mameloane crăpate etc. Recomandare pentru noile mamici.
230 lei
Pachet 12 MAMMO PLUS (2 sedinte gratuite)
2300 lei
Sedinta STANDARD DE INTREȚINERE (sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic)
120 lei
Pachet 7 SEDINTE STANDARD DE INTRETINERE (sauna cu ozon, oxigen, acid carbonic) (1 sedinta gratuita) (6 sedinte/3 luni)
600 lei
Pansament Algisite Ag
200 lei
Pansament Cicacare
200 lei
Pansament Intrasite gel
35 lei
Pansament Opsite 8 x 10 cm
15 lei
Pansament Opsite 15 x 10 cm
15 lei
Pansament Opsite 25 x 10 cm
20 lei
Injectii intramusculare cu ozon
100 lei
Injectii subcutanate cu ozon
100 lei
Insuflatii rectale cu ozon
100 lei