Medicina interna

Medicina interna

Ai nevoie de sfatul si competenta medicului specialist in medicina interna atunci cand corpul tau cere o evaluare integrala a organelor interne. Medicul iti poate indica tratamentul si anumite proceduri medicale non-invazive sau chiar chirurgicale.

Nu este de mirare cat de important este sfatul lui atunci cand citim despre incidenta crescuta a bolilor inflamatorii in randul tinerilor de 20-30 ani. Mediul si stilul de viata sunt factori determinanti, iar fumatul, antibioticele in exces, alimentatia, stresul si lipsa miscarii declanseaza afectiuni majore si ireversibile ale organelor interne.

Cabinetul de medicina interna ofera consultatii in vederea diagnosticarii si tratamentului unor boli acute sau cronice ale aparatului cardiovascular, respirator, digestiv, renal, locomotor. Pentru programare, consulta lista specialistilor in medicina interna din Klinica Doamna Ghica.

 

Organismul uman este mai impresionant decat ai crede! Iata cateva din cele mai importante organe interne ale omului: creierul, inima, plamanii, ficatul, rinichii, stomacul, pancreasul, splina, intestinul subtire si colonul (intestinal gros).

Ai nevoie de sfatul si competenta medicului specialist in medicina interna atunci cand corpul tau cere o evaluare integrala a acestor organe. Medicul iti poate indica tratamentul si anumite proceduri medicale non-invazive sau chiar chirurgicale.

Nu este de mirare cat de important este sfatul lui atunci cand citim despre incidenta crescuta a bolilor inflamatorii in randul tinerilor de 20-30 ani. Mediul si stilul de viata sunt factori determinanti, iar fumatul, antibioticele in exces, alimentatia, stresul si lipsa miscarii declanseaza afectiuni majore si ireversibile ale organelor interne.SPECIALITATI SI PROCEDURI MEDICALE

Consultatie de specialitate 0-3 ani
100 lei
Consultatie de specialitate peste 4 ani
100 lei
Consultatie peste 60 ani
100 lei
Control 0-3 ani
50 lei
Control peste 4 ani
50 lei
Control peste 60 ani
50 lei
EKG cu interpretare
50 lei
EKG fara interpretare
30 lei
Interpretare Analize
40 lei
Masurarea glicemiei -GLUCOTEST
5 lei
EKG de efort cu interpretare
200 lei
HOLTER EKG cu interpretare
190 lei
HOLTER TA cu interpretare
190 lei
Ecografie abdomen total
75 lei
Ecografie abdomen superior
50 lei
Ecografie abdomen pelvis
50 lei
Ecografie art. subclavie+ art. carotide
170 lei
Ecografie parti moi-ganglioni
100 lei
Ecografie rinichi si suprarenale
80 lei
Ecografie rinichi, vezica si prostata
80 lei
Ecografie sistem venos periferic membre superioare / inferioare (bilateral
150 lei
Ecografie tiroidiana
70 lei
Ecografie cord
150 lei
Ecocardiografie + Doppler
200 lei
Ecocardiografie + Doppler color
220 lei
Ecografie san
150 lei
Administrare tratament perfuzabil in sala de tratmente (fara substanta)
50 lei
Administrare tratament injectabil
30 lei
Spirometrie
30 lei
Pulsoximetrie
30 lei
Indice glezna-brat
30 lei