Peeling chimic

September 16, 2014

Ce este peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic este o procedura dermato-cosmetica prin care are loc o descuamare si regenerare a tegumentului din straturile profunde, oferind pielii un aspect intinerit si o reducere a imperfectiunilor.

Procedura este simpla, medicul specializat aplica o substanta chimica care inlatura celulele moarte de la suprafata pielii, accelerand regenerarea celulara. Peeling-ul chimic actioneaza la nivelul stratului superficial al pielii, nu afecteaza dermul si nu este o tehnica agresiva, dimpotriva, zona se regenereaza si creste o piele noua care este mai fina, uniforma si are mai putine riduri.

Care sunt beneficiile peeling-ului chimic?
–          are rezultate in tratamentul diferitelor tipuri de acnee
–          reduce petele cauzate de soare, varsta, sarcina, medicamente sau afectiuni medicale
–          imbunatateste in totalitate aspectul pielii si textura acesteia;
–          pielea devine stralucitoare, fina si neteda
–          reduce liniile fine din jurul ochilor si buzelor
–          reduce ridurile
–          Imbunatateste aspectul cicatricelor
In KLINICA DOAMNA GHICA, toate tratamentele si procedurile dermato-cosmetice sun realizate de catre medicul specialist in dermato-cosmetica, dr. Adina Margaritescu.

Pretul si calitatea procedurilor de dermato-cosmetica sunt direct influentate de calitatea substantelor folosite de catre medic. Pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa beneficieze doar de ceea ce este mai bun in domeniu, la KLINICA DOAMNA GHICA, se folosesc exclusive cele mai bune substante.

Posted in Noutati by admin