Ozonoterapia – Tratamentul cicatricilor si arsurilor

July 6, 2015

In Klinica Doamna Ghica va oferim un tratament revolutionar pentru vindecarea arsurilor si estomparea cicatricilor, pe baza de ozonoterapie!

Cum functioneaza procedura? Injectiile subcutanate cu ozon reduc inflamatia, imbunatatesc eliberarea oxigenului si a factorilor de crestere in tesuturi. Cu alte cuvinte, este stimulata refacerea pielii in zona afectata. De asemenea, prin efectul antibacterian direct,  sunt prevenite infectiile ulterioare.

In cazul cicatricilor rosii, de culoare inchisa sau in relief, se injecteaza subcutanat o solutie realizata din concentrat plasmatic (obtinut prin centrifugarea sangelui pacientului)  in care s-a barbotat ozon. Astfel, creste semnificativ eliberarea de factori de crestere ce vor fi ulterior injectati in cicatrice. Atat in cazul arsurilor, cat si in cel al cicatricilor, tratamentul presupune aplicarea unor pansamente special concepute pentru diminuarea actiunii bacteriene si a infectiei, pentru  favorizarea reepitelizarii si managementul exudatului creat (daca este cazul).

Procedurile din Klinica Doamna Ghica includ administrarea acestor pansamente, precum si schimbarea lor periodica pe toata durata tratamentului, astfel incat dumneavoastra sa va vindecati mai rapid!

Pentru copii cu varsta mai mare de doi ani, avem un protocol de lucru, care nu presupune injectii!

DENUMIRE

TIP PLAGA OZONOTERAPIE PANSAMENT PRET TOTAL/SEDINTA

Tratament Arsuri Ozon

arsura cu exudat sau in faza de reepitelizare injectii subcutanate, sac ALLEVYN

150

Tratament arsuri infectate/extinse

arsura infectata sac si injectii subcutanate Algisite Ag 200
sauna cu ozon/

sac cu ozon

Algisite Ag

200

Tratament cicatrice ozon

cicatrice Injectii cu PRP Cicacare 200

Tratament cicatrice copil

cicatrice copil crema ozon Cicacare

150

Tratament arsura copil        arsura copil          sac/crema       Allevyn/cicacare                150
Posted in Ozonoterapie, Noutati by admin