Noutati

In perioada Sarbatorilor de Iarna, programul Klinica Doamna Ghica este urmatorul:
23 Dec 2016
In perioada Sarbatorilor Pascale, programul Klinica Doamna Ghica este urmatorul:
25 Apr 2016
Pentru a ne asigura ca rezultatelor analizelor medicale pe care doriti sa le efectuati vor fi concludente, va rugam sa parcurgeti ghidul de recoltare care contine indicatii despre cum trebuie prelevata fiecare proba. Pentru informatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactati.
31 Mar 2016
I. Instructiuni de recoltare pentru analize care se recolteaza pe vacuteiner cu EDTA K3
31 Mar 2016
Testul de sarcină indică două liniuțe? Felicitări! Trebuie însă să fiți o viitoare mămica informată despre ceea ce înseamnă urmărirea corectă a sarcinii. O sarcină sănătoasă înseamnă un bebeluș sănătos.
8 Jan 2016
24.12.2015 - 03.01.2016 - INCHIS
20 Dec 2015
De-a lungul timpului au existat mai multe discuţii legate de cât este de indicată sau nu, deţinerea unui animal de companie, atunci când în casă sunt şi copii mici. Luând în calcul beneficiile psihologice, părinţii sunt sfătuiţi să-i crească pe cei mici alături de un animal de companie, aceştia dezvoltând anumite abilităţi cognitive şi un nivel de încredere în propriile puteri, manifestate mai târziu în comportamentul adultului.
9 Dec 2015
Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin o persoană care ia medicamente și chiar antibiotice “dupa ureche”. Este important să cunoaștem ce sunt antibioticele și care sunt efectele nedorite ale acestora. Aceste medicamente sunt printre cele mai prescrise în medicina modernă, scopul lor fiind de a împiedica dezvoltarea unor microorganisme de natură bacteriană. Ele nu sunt utile în cazul infecțiilor fungice sau virale (guturai, gripă, candidoză, etc.)
2 Dec 2015
Ficatul este principalul organ care detoxifică organismul, sintetizează substanțe esențiale pentru buna funcționare a corpului, colesterolul, produce enzime, factori de coagulare, formează bila, neutralizează și elimină toxine, metabolizează medicamente, alcool.  Dacă ficatul nu funcționează corespunzător, apar: oboseala, dureri, diverse tulburări gastro-intestinale, de coagulare, boli de piele, alergii.
24 Nov 2015