ANUNT IMPORTANT – Efectuare analize medicale pe baza biletului de trimitere

March 22, 2016

Stimati pacienti,

Va anuntam ca, in vederea recoltarii  de sange pentru analizele medicale, pe baza biletului de trimitere (analize gratuite in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti), trebuie sa efectuati o programare in prealabil, la receptia Klinicii Doamna Ghica.

In felul acesta se va evita aglomeratia din primele zile ale lunii si veti avea rezultatul analizelor in timpul cel mai scurt posibil.

Deoarece majoritatea biletelor de trimitere in contract cu CASMB  contin analize care se recolteaza in conditii optime dimineata, se va putea recolta sange pentru maxim 30 de pacienti/zi, incepand cu ora 7.30.

Pentru biletele de trimitere care NU CONTIN analize de sange, ci EXCLUSIV alte tipuri de produs biologic, va rugam sa va adresati receptiei in vederea unor programari suplimentare.

Va reamintim ca fondurile destinate analizelor gratuite sunt distribuite de catre Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti, iar Klinica Doamna Ghica poate efectua aceste analize doar in limita respectivelor fonduri si nu este in niciun fel responsabila de epuizarea lor la o anumita data.

Va multumim!

Posted in Uncategorized by admin