Sauna cu ozon

Sauna cu ozon este dedicata terapiei prin care ozonul patrunde in organism in timp ce dumneavoastra va relaxati. Pe masura ce porii se deschid ca urmare a aburului cald, ozonul intra prin piele in sistemul circulator si in grasime.


Sauna cu ozon arata ca o capsula care se inchide etans in jurul corpului, evitandu-se insa inhalarea de ozon concentrat. Ozonul este produs de un generator si ajunge in interiorul capsulei la o concentratie de maxim 5 %.

Aceasta terapie este utila in cazuri de artrita (depinde de durata si gravitatea bolii), in tratarea herpesului zoster, sindromul oboselii cornice (SOC), acneei si in programele de intretinere a pielii.


Si ca sa va raspundem la intrebare – DA, sauna cu ozon face pielea sa arate mai ferma si plina de vitalitate si are rezultate excelente in programele de scadere in greutate. Efectul terapiei cu ozon in sauna cu abur este cumulativ, iar pentru rezultate satisfacatoare, tratamentul se prescrie individual si se efectueaza sub indrumarea medicului specialist.