Cum sa te inscrii

Atat pentru copii cat si pentru adulti, inscrierea la un medic de familie in Klinica Doamna Ghica se face foarte usor, doar cu actul de identitate si dovada de asigurat (adeverinta salariu, talon pensie, adeverinta student). Veniti cu aceste documente in clinica noastra (Adresa: Str. Doamna Ghica nr 135, sector 2, Bucuresti) si de aici preluam noi grija sanatatii dumneavoastra!

Alocarea la unul din medicii de familie din Klinica Doamna Ghica, inseamna sfarsitul orelor lungi de asteptare in fata unui cabinet si posibilitatea de a va rezolva problema medicala in aceeasi zi. Aici gasiti, in acelasi loc, servicii aferente altor specialitati, iar analizele medicale sunt efectuate la Ixia Medica, laboratoare performante situate in aceeasi locatie.

Klinica Doamna Ghica desfasoara servicii in contract cu casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti (Medicina de Familie, Dermatologie, Laborator de Analize Medicale), acestea putand fi utilizate gratuit de catre pacienti pe baza biletelor de trimitere. In curand, vom adauga aceste servicii si pentru specialitatile: Ginecologie, Pediatrie si Medicina Interna.